Lichaamsgericht Emoties Loslaten

LEL is een combinatie is van verschillende technieken zoals de-armouring, de Sedona methode, myo-facial energetica release, mindful touch, triggerpoint massage, visualisatie, healing technieken en sjamanisme.

Hoe gaan we dit doen?

Lichaamsgericht Emoties Loslaten is een fysieke methode, het lichaam wordt gebruikt als ingang naar diepere heling. Dat wat wij niet verwerken op het moment van een gebeurtenis, mentaal, emotioneel of zelfs op zielsniveau, slaat ons lichaam op om later alsnog gevoeld en geheeld te worden. Het is ons overlevingsmechanisme omdat er in het moment geen tijd is om te helen. Wanneer jouw lichaam erg veel heeft opgeslagen en niet de gelegenheid krijgt om dat te verwerken en los te laten, zal je last, klachten krijgen.

Herken je dit? Boek dan een sessie.

"Trauma isn't what happens to you, it's what happens inside of you"

Recencies

Ik heb mij gewaagd aan het onbekende van het lichaamsgericht lislaten, wat een heerlijk, liefdevol ontvangst kreeg ik. Door de reis die ik maakte kwam er ongelooflijk veel los, dingen waar ik totaal geen weet van had…ik voelde mij veilig om los te laten. Ook de dagen en weken nadien voel ik oude pijn weer even goeie dag komen zeggen, ik geef het even aandacht en plaats het waar ze horen. Dankjewel voor deze fijne ervaring. Dit is voor herhaling vatbaar, liefs Ingrid

Heel bijzonder dat ik opeens weer op de middelbare school stonsd waar ik mij buitengesloten voelde, met dat gevoel gingen we naar een eerdere ervaring waar “goed genoeg zijn” ontstaan is. Ik voel mij zoveel lichter! Anoniem

Lekker niet praten en toch komt het allemaal naar boven, met het verschil dat nu duidelijk is wat er losgelaten mag worden. Ook daar wordt ik goed in begeleid, er gebeurd zoveel, ik raad een ander aan om de rest van de dag voor jezelf te nemen. Ik ben lekker naar het strand gegaan.  Heel fijne ervaring. Frank

Scroll naar boven