Body Mind Release

Body Mind Release (BMR) is een methode, ontwikkeld door Hans de Waard, die gebaseerd is op ballast loslaten, denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen. Deze methode zorgt ervoor dat jij bevrijd wordt van deze ballast en positieve gevoelens terug haalt. Eenvoudig, snel en makkelijk. De ballast die jij bij je draagt, bepaalt namelijk voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Naast het loslaten van ballast krijg je een tool om voor je verdere leven mee te nemen. Zodat jij je vermogens weer gebruikt en de resultaten bereikt vanuit je eigen kracht en energie. Hoe pakken we dit aan?

"Alles wat je aandacht geeft groeit”

Daarom gaan wij niet praten maar doen!

De Body Mind Release methode werkt op de innerlijke oorzaak van al jouw levensklachten, die volledig in kaart zijn gebracht op lichaamsniveau. Kinesthetisch kunnen deze gericht uitgetest worden. Je gaat zelf aan de slag met jouw ballast en haalt jouw positieve gevoelens weer terug. Uit onderzoek blijkt dat 93% van de mensen zeer positief zijn over deze therapie. Zelf heb ik het ook ervaren en had niet gedacht dat het mij zoveel zou opleveren, dat gun ik iedereen. Het is een makkelijke, laagdrempelige therapie waarbij niet over problemen gesproken wordt. Naast de consulten werk je zelfstandig ongeveer 2 x 15 minuten per dag aan jouw gezondheid, dat levert  je meer energie en levenskracht op. Daarnaast brengt het je rust en persoonlijke groei, je angsten nemen af en je brengt meer positiviteit in jouw leven.

Uit een effectiviteits onderzoek, door Emine Caliskan UWV, Dordrecht, naar Body Mind Release Therapieis gebleken dat een BMR traject zeker hoop biedt als interventie voor reintegratie trajecten. Resultaten laten verbeteringen zien op alle 6 vlakken (gezondheid, levensvreugde, energie, stress, geheugen en concentratie) na afloop van alle trajecten met 81,8%. Naast het feit dat men snel aan de slag kan, is met name de korte duur van dit traject interessant. Daardoor kan de afstand tot de arbeidsmarkt mogelijk beperkter blijven en kan dit de participatie bevorderen.

Recencies

Dat het zo simpelkan zijn, ik kon het niet geloven en toch is het waar, ik voel mij veel beter, dankjewel Karin! Lieve groetjes, Benthe

 

Mijn bloeddruk was te hoog, Karin legt de oorzaak hiervan uit en ik ben meteen enthousiast want ik wil van de medicijnen af. Het kloppen vind ik af en toe minder leuk maar ik merkte wel meteen dat het werkt. Ik zeg daarom: gewoon doen!

Corry

Ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen, een makkelijke methode die ik lekker thuis, zelf, kan doen onder begeleiding van Karin die er altijd voor mij is als ik haar iets vraag. Ik ben gestopt met mijn opleiding en doe nu wat ik leuk vind en ben superblij! Noor

Scroll naar boven